Beau en Johan willen Senna geld lenen zodat hij kerstbomen kan verkopen

Beau en Johan willen Senna geld lenen zodat hij kerstbomen kan verkopen

Ik zit een beetje met Senna, die jongen wil kerstbomen verkopen maar daar is natuurlijk geen geld voor begint Johan het gesprek met Beau. Johan denkt dat het een goed idee is en daarom wil hij hem graag helpen. Hij heeft uitgezocht dat er nog 826 euro in het gereedschap potje zit en met dat geld wil hij Senna op weg helpen. Beau staat open voor het idee maar wil er iets aan toe proberen te voegen zodat er toch een beetje geld mee verdiend kan worden. Ze oppert om mensen tegen betaling een wens of een mooi lichtje in de kerstboom te laten hangen. Het tweetal roept Senna er vervolgens bij om het te bespreken. Wij willen je graag het geld lenen om de kerstbomen te kunnen kopen maar het is dus geen gift benadrukt Beau in haar verhaal. Senna is hier erg blij mee maar heeft wel een opmerking. Ik ga die twee grote kerstbomen natuurlijk niet zelf betalen, dat snap je zelf ook wel denk ik laat hij de twee weten. Een boom van zesenhalve meter komt buiten te staan op de rotonde en een kleinere boom van drieënhalve meter komt binnen te staan. Een kerstmarkt zonder kerstboom is natuurlijk geen kerstmarkt benadrukt hij. Beau belooft op haar beurt dit te bespreken met het financiën team en Cemal en Billy, die de kerstmarkt organiseren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *