Senna gaat kerstbomen verkopen aan Utopia fans

Senna gaat kerstbomen verkopen aan Utopia fans

Een nieuwe dag in Utopia is weer aangebroken. De winter is in aantocht en steeds meer bewoners denken aan de naderende feestdagen. Senna wil graag kerstbomen gaan verkopen aan bezoekers. Jacco wil hem hier graag bij helpen. Vandaag besluit Senna actie te ondernemen en hij laat aan zijn mede bewoner weten dat hij vandaag de kerstbomen online zal zetten. Ik denk eraan om er een heel dagje van te maken, bezoekers kunnen de kerstboom ophalen en gelijk ook langs de winkel en de Luifel. Dit lijkt Jacco ook een goed idee. Inmiddels kun je een kerstboom bestellen op de webshop. Een kerstboom halen in Utopia is mogelijk vanaf 35 euro. Klik hier voor meer informatie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *