Billy, Linda en Baldr twijfelen aan Senna zijn plan om kerstbomen te verkopen

Billy, Linda en Baldr twijfelen aan Senna zijn plan om kerstbomen te verkopen

Terwijl Jacco en Senna achter de computer bezig zijn met het online zetten van de kerstbomen, praten Baldr, Billy en Linda er zachtjes over aan de keukentafel. Ze zijn het er alle drie niet mee eens. Volgens Linda kost het te veel geld en heeft Senna niet genoeg zakgeld om de klappen op te vangen mocht het misgaan. Hier is Baldr het helemaal mee eens. En laat weten dat hij ook betwijfeld of het een succes zal worden en vindt het een te grote investering. Billy heeft ook zo haar twijfels en ze laat de twee weten dat ze Senna en Jacco heeft geadviseerd om de kerstbomen als een pre order op de website te zetten. Je kunt dat geld pas uitgeven, als je het al verdiend hebt benadrukt ze. Ondanks de kritiek, vinden Baldr, Billy en Linda het wel een leuk idee. Ze geven Senna het voordeel van de twijfel en zijn benieuwd of er genoeg pre orders worden gedaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *