Cemal geeft Romy een ring en deze valt in de smaak!

Cemal geeft Romy een ring en deze valt in de smaak!

José heeft weer een nieuw sieraad gemaakt waarin een foto verwerkt is. Deze heeft ze bedacht voor in haar collectie. Vandaag heeft ze er een ring voor Romy gemaakt, met een foto van haar en Cemal. Ze besluit dit ook aan Cemal te laten zien. Cemal reageert enthousiast. Dit gaat ze heel leuk vinden, wat creatief zeg voegt hij er vrolijk aan toe. En besluit gelijk de ring naar zijn vriendin Romy te brengen. Als hij haar buiten heeft gevonden, beveelt hij haar om haar hand uit te steken en schuift hij de ring eromheen. Zoals verwacht reageert Romy blij op de ring en ze geeft Cemal een dikke kus. En José kan op haar beurt weer wat geld verdienen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *