Fay vindt het niet eerlijk dat sommige bewoners meer producten mogen promoten

Fay vindt het niet eerlijk dat sommige bewoners meer producten mogen promoten

Het is Fay opgevallen dat José haar rijstkorrel sieraden en schaduwschilderijtjes weg worden gegeven aan bewoners onder het mom van promotie maken. Dit gebeurt ook met de wimpers die Beau zet en de armbanden die Baldr maakt. Een tijd geleden is er echter een grote discussie geweest tussen Demi en Fay en de rest van de groep. Die ging over het dragen van kleding ter promotie van de winkel. Er is toen afgesproken dat de twee maar één kledingstuk per persoon mogen dragen ter promotie. Fay vindt het niet eerlijk dat de rest hun producten wel onbeperkt mag promoten. Fay vraagt aan Billy wat zij hiervan vindt. Waarom mag daar wel heel veel promotie voor gemaakt worden en mogen wij voor onze winkel maar één kledingstuk dragen vraagt ze zich hardop af. Billy adviseert op haar beurt om het in de groep te gooien. Een rijstkorrel is wel wat anders dan een trui maar ik snap je punt voegt ze eraan toe. Wat later bespreekt Fay haar irritaties met Chipp, maar die reageert er nauwelijks op. Ook tegen Demi zegt ze vervolgens dat ze het niet eerlijk vindt. Demi is het met haar eens. Ik hoop dat die scheiding er snel gaat komen, want dan kan ik tenminste doen met mijn spullen wat ik wil. Dan hoef ik niemand meer wat te vertellen zegt ze aan het einde van het gesprek. Ben jij het met Fay eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Job at 15:11

    Wie wil er nu 2de hands kleding kopen, want dat krijg je wel. Ze lopen zo wie zo de héle dag in promotiekleding, waar gaat het over?????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *