Demi vraagt Baldr om advies rondom de situatie met René

Demi vraagt Baldr om advies rondom de situatie met René

Gisteren heeft Demi met José gesproken over René. Ze voelt zich namelijk ongemakkelijk bij hoe René zich gedraagt richting haar en ze heeft het idee dat hij weer of nog steeds gevoelens voor haar heeft. Vandaag besluit Demi er ook met Baldr over te praten. Heb je advies voor mij vraagt ze hem als ze de situatie aan hem heeft uitgelegd. Baldr adviseert Demi het René op de man af te vragen. Je kunt gewoon zeggen dat je je er niet prettig bij voelt voegt hij eraan toe. Het is geen aanval en het is heel normaal dat je aan hem vraagt of hij inderdaad gevoelens voor haar heeft. Het is belangrijk om open kaart te spelen. Dan kan hij ook reageren benadrukt hij. Demi laat weten dat ze zich absoluut niet prettig voelt bij de situatie en graag wil dat het ophoudt. Ik vind het fijn dat je een luisterend oor biedt. Misschien schrikt hij zich wel te pletter reageert Baldr doelend op het feit dat René misschien niet door heeft dat hij er voor zorgt dat Demi zich ongemakkelijk voelt. Het komt goed! Maak je daar absoluut geen zorgen om drukt hij Demi nog op het hart.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *