Demi voelt zich erg ongemakkelijk door René

Demi voelt zich erg ongemakkelijk door René

Wanneer José aan het werken is aan haar schaduwschilderijtjes, komt Demi bij haar zitten. Als José vraagt hoe het met Demi gaat lucht ze haar hart. Ik vind het ongemakkelijk met René begint ze. Hij noemt me prinses en tijger en zoekt de hele tijd aandacht bij me voegt ze eraan toe. En vertelt verder dat ze niet goed weet hoe ze daarmee om moet gaan. José geeft haar het advies om direct te zijn tegen René. Je moet gewoon zeggen dat je dat niet wilt benadrukt ze. Ik ga vandaag wel even met hem praten voegt ze eraan toe. En belooft dat ze het niet te opvallend ter sprake zal brengen. Ik vraag gewoon tussen neus en lippen door hoe het zit met jou gaat ze verder.  De twee praten nog even verder over René zijn gevoelens voor Demi. Als hij echt verliefd op je is dan kan hij daar natuurlijk niets aan doen vervolgd José. Demi is het daar mee eens maar vertelt ook dat ze al eerder duidelijk heeft gemaakt dat zij geen gevoelens heeft voor hem. José geeft aan dat ze de situatie met hem nog steeds ongemakkelijk vindt, aangezien de twee nog steeds niet lekker met elkaar door één deur kunnen. Maar ik ga wel weer naar hem toe besluit ze. Dan kan ik ook jouw situatie bespreken. Wordt vervolgd dus…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *