Senna gaat meer rekening houden met zijn relatie buiten Utopia

Senna gaat meer rekening houden met zijn relatie buiten Utopia

Senna is nu al een aantal weken in Utopia. Gisteren ontving hij voor het eerst post. De brieven van zijn ouders, familie en vriendin hebben veel indruk op hem gemaakt. Hij is gaan nadenken over zijn gedrag en over zijn relatie. Met Billy, Jacco en Beau heeft hij hier gisteren al veel over gesproken. Vandaag doet hij dat nog eens met mede bewoner Cemal. Als de twee aan het sporten zijn komen al gauw hun relaties ter sprake. Beide hebben een relatie alleen heeft Cemal deze binnen Utopia en Senna buiten Utopia. Toch kunnen ze zich goed herkennen in elkaars verhalen. Zo heeft Senna laatst een nachtje bij Beau doorgebracht, iets wat hij achteraf gezien niet zo slim vindt. Als zij dat doet zou ik het ook niet leuk vinden voegt hij eraan toe. Doelend op zijn vriendin. Ook Cemal laat weten dat hij soms dingen doet waar hij achteraf niet helemaal achter staat. De twee zijn het met elkaar eens dat ze nooit vreemd zouden gaan. Een relatie is volgens Cemal geven en nemen en het is belangrijk om rekening met je partner te houden. Dit is precies wat Senna in het vervolg iets meer wil gaan doen. Dus geen slaappartijtjes meer bij Beau en geen seksuele opmerkingen of bewegingen richting Romy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *