Senna en Baldr ontvangen voor het eerst post van het thuisfront in Utopia

Senna en Baldr ontvangen voor het eerst post van het thuisfront in Utopia

Een nieuwe dag is weer begonnen. En vandaag hebben twee bewoners post van het thuisfront ontvangen. Baldr en Senna zijn dit keer de gelukkigen en krijgen voor het eerst sinds ze in Utopia wonen post. Beide heren lezen hun post met een grote glimlach op het gezicht, tegelijkertijd rollen bij Senna al snel de tranen over zijn wangen. Hoewel Senna de brief van zijn moeder erg leuk vindt ziet het ernaar uit dat Senna zijn moeder erg mist. Ook heeft de vriendin van Senna hem geschreven met een verhaaltje voor iedere dag dat hij weg is. Het is bijna een heel boekwerk zegt Senna tegen Jacco die bij hem zit. Naast de leuke verhalen schrijft ze hem dat ze Senna eigenlijk ook een boze brief wilde sturen omdat ze zag dat Demi bij hem op schoot ging zitten. Deze heeft ze echter gelijk weer verscheurd omdat het eigenlijk niet heel erg is. Ook vraagt ze hem minder seksbewegingen te maken bij Romy. Senna lacht maar slaat hierbij ook zijn hand voor zijn mond. Het lijkt erop dat hij vergeten was dat zijn vriendin dit allemaal kon zien. Toch schrijft ze erachteraan dat ze Romy een leuke meid vindt en dat ze hem volledig vertrouwt. Het ziet ernaar uit dat Senna zich voorlopig nergens zorgen over hoeft te maken. Ook de post van Baldr was positief, wat zal deze nieuwe dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *