Beau en Romy hebben een gesprek over de splitsing van Utopia BV

Beau en Romy hebben een gesprek over de splitsing van Utopia BV

Baldr, Cemal en Beau gaan sporten als ze Romy tegenkomen bij de koeien. Beau vraagt aan Romy of ze oké is. Het gaat, niet heel erg antwoordt Romy. Ik vind het gewoon echt belachelijk allemaal voegt ze eraan toe. Baldr en Cemal gaan sporten en Beau blijft bij Romy om over het plan van Chipp te praten. Romy laat weten dat een aantal dingen haar tegen de borst stuiten en dat is dat er is gekozen op mentaliteit en mensen die hard werken. Ik hoef niet per se in die groep maar ik vind het niet leuk hoe het is gegaan. Ik voel me genaaid gaat ze verder. En vertelt dat ze het ook wel als een uitdaging ziet om haar groep vooruit te helpen. Wij hebben namelijk de zuiperds, mensen die graag een borreltje drinken. Zoals Jacco, Senna en Johan maar ook mensen die qua mentaliteit wat minder zijn benadrukt ze. Ik vind het jammer dat Cemal en ik niet benaderd zijn door Chipp om bij zijn groep te horen. Beau antwoordt dat zij graag beheer wil hebben over haar eigen geld. Romy snapt dat op haar beurt heel goed. Maar Cemal wil dit misschien ook graag maar krijgt die keuze niet. Dat stuit mij erg tegen de borst eindigt Romy het gesprek fel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *