Billy en René zijn sceptisch over het splitsing plan van Chipp

Billy en René zijn sceptisch over het splitsing plan van Chipp

Gisteren en vandaag zijn er al een hoop gesprekken gevoerd over de splitsing van Utopia bv die Chipp wil doorvoeren. Romy is het er helemaal niet mee eens en dat heeft ze al in een aantal gesprekken laten weten. Ook René en Billy zijn nog niet echt enthousiast over het plan. René denkt dat Chipp zich rijk rekent met de groep die hij heeft gekozen maar dat dit uiteindelijk erg tegen zal vallen. Billy is door Chipp benaderd maar zij wil eerst alles weten voordat ze al haar zakgeld inlegt. Als mijn zakgeld op een hoop komt waar wij van gaan investeren, dan houdt het op vervolgd Billy fel. Verder is ze erg sceptisch over het hele plan en betwijfelt of het lukt. Ik denk dat er niet helemaal goed over nagedacht is. Een leuk plan maar niet haalbaar benadrukt ze. René is het hiermee eens en denkt dat het belastingtechnisch ook nogal lastig wordt. Billy wil ook dat alle vijftien er beter van worden en niet alleen een klein groepje. Als hij dat goed kan verantwoorden ga ik mee in zijn plan zegt Billy resoluut.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *