Romy voelt zich rot dat Chipp haar niet in zijn groep wilt en gaat het gesprek aan

Romy voelt zich rot dat Chipp haar niet in zijn groep wilt en gaat het gesprek aan

Hoewel Chipp zijn idee over het splitsen van Utopia bv in twee groepen over het algemeen goed werd ontvangen, blijft Romy toch met een rotgevoel achter. Ze heeft gehoord dat Chipp haar en Cemal niet in zijn groepje wil hebben. Ik wil wel nog uit zijn mond horen waarom hij specifiek Cemal en mij er niet bij wil hebben zegt ze dan ook tegen Demi en Fay. Fay vindt dat Romy het gewoon aan Chipp zelf kan vragen maar daar heeft ze op dit moment geen zin in. Als even later Chipp zich bij het drietal voegt, besluit Romy toch maar het gesprek aan te gaan. Romy voelt zich overduidelijk gepasseerd en dat zorgt bij haar voor de nodige tranen. Ik hoor dat jij een groepje kiest op basis van hard werken en mentaliteit… snikt ze. Chipp onderbreekt haar en geeft aan dat het gaat om de mentaliteit hoe zij in Utopia staan. Voor mij draait het allemaal om visie en het vinden van gelijkgestemden benadrukt hij. Voor Romy blijft het grootste probleem dat ze zich gepasseerd voelt, het doet haar pijn dat ze niet benaderd is door Chipp. Voor Chipp blijft het dan weer het zakelijke aspect het belangrijkste en zegt het helemaal niets over wie hij wel of niet mag. Er verandert helemaal niks, alleen achter de schermen. Ik word hier zo moe van laat hij weten. En Romy besluit maar weg te gaan uit het gesprek…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *