Cemal denkt dat de splitsing van Utopia bv goed kan werken of juist averechts

Cemal denkt dat de splitsing van Utopia bv goed kan werken of juist averechts

Romy heeft al veel gesprekken gehad over de splitsing van Utopia BV die Chipp voor ogen heeft. Alleen heeft zij er met Cemal nog bijna niet over gesproken en daar is het nu tijd voor. Zij willen gewoon hun zakgeld. Oké f*ck it, dan krijgt iedereen zijn zakgeld zegt Cemal rustig zodra Romy erover begint. Ik wil op een nullijn beginnen en dat vond Chipp een goed idee maar hij wil wel twee kampen houden voegt hij eraan toe. Romy vraagt vervolgens wat Cemal van het plan van Chipp vindt. Cemal laat weten dat het plan averechts kan werken of juist heel goed. Het gaat mij er meer om dat Chipp ervoor heeft gekozen om ons er niet bij te betrekken gaat Romy boos verder. Hij heeft gekozen voor mensen die het meeste geld binnen harken hier antwoordt Cemal schouderophalend. Ja maar ik verdien hier het meeste geld met Beau en José zegt Romy aangevallen. Cemal ziet op zijn beurt de uitdaging en grap er wel van in, hij denkt dat mensen elkaar gaan straffen tijdens de verkiezen. Ik ben heel benieuwd wie er blijft staan, wie is the last man standing? vraagt hij met een grijns. Verder is Cemal van mening dat je de groep nu niet in tweeën moet gaan splitsen maar moet zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op gaan staan. Geef iedereen 100 euro zakgeld en geen geld voor je producten, laat maar eens zien dat je voor Utopia werkt zegt hij stellig aan t einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *