Cemal motiveert zijn “groep” om te gaan knallen

Cemal motiveert zijn “groep” om te gaan knallen

Nog maar een berichtje over de splitsing van Utopia bv. Degene die niet door Chipp zijn benaderd komen buiten bij elkaar. Behalve José, die is wel door Chipp benaderd. Cemal neemt het woord en legt uit wat het plan van Chipp is.  Chipp wil twee groepen creëren en hij heeft de grootverdieners eruit gepikt begint hij. Mijn insteek is om samen te werken, dan staan we veel sterker. Het is gezelliger en we gaan resultaat zien gaat hij verder. Ik wil graag de tweestrijd voorkomen en persoonlijke issues aan de kant zetten en mij focussen op het zakelijke gedeelte benadrukt hij. Het groepje is het erover eens dat ze gaan knallen maar ook veel lol te maken met elkaar. Maar ik stel wel voor om onze financiële situatie te allen tijde gezond te houden, dus niet als er een voordeeltje is, we dit meteen gaan uitgeven zegt Baldr. De hele groep knikt instemmend. Wij zijn levensgenieters, we werken hard maar genieten ook van het leven roept Cemal enthousiast. Iedereen is overtuigd en enthousiast geven ze elkaar een groepsknuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *