Romy en Chipp hebben een heftige discussie over de scheiding van Utopia bv

Romy en Chipp hebben een heftige discussie over de scheiding van Utopia bv

Terwijl de minimalistische groep buiten samenkwam om het een en ander te bespreken, zat Chipp binnen met de andere groep. Zodra de groep onder leiding van Romy en Cemal, weer naar binnen komt spreekt Chipp hen aan op hun gedrag. Volgens Chipp wilde hij met de scheiding van de bv nooit een scheiding binnen de groep creëren. Hij vindt het dus raar dat de minimalistische groep al samen is gaan overleggen, zonder dat er algemeen overleg is geweest.

De kritiek van Chipp valt verkeerd bij Romy en Cemal, die juist enthousiast aan de slag wilden gaan met de andere groep. Romy voelt zich al sinds gisteren enorm achtergesteld door Chipp, omdat zij zonder keuze in een bepaalde groep is gedwongen. Chipp probeert haar rustig uit te leggen dat hij geen scheiding wil binnen de groep maar dit gaat er niet in bij Romy. Je hebt me in een bepaalde groep geduwd en nu is het nog niet goed schreeuwt ze emotioneel naar Chipp. Je bent echt dom gaat ze huilend verder, waarna ze wegloopt. Al snel besluit Romy terug te komen om het gesprek nogmaals aan te gaan met Chipp. De twee zijn het overduidelijk niet met elkaar eens en een discussie volgt. Een afscheiding was nooit mijn insteek laat Chipp gepikeerd weten. Dus waarom worden dan wij niet meegenomen in jullie overleg?  Volgens Romy is er echter buiten allang besproken dat ze met de hele groep samen moesten komen en valt Chipp haar aan zonder dat hij weet hoe ze er voor staan. Dit heeft zo geen zin, het boeit me niet zucht Chipp, waarna Romy boos huilend wegloopt. De discussie gaat ondertussen nog even verder tussen de overige bewoners. Ze loopt al twee dagen te janken dat ze geen afscheiding wil en nu doet ze het zelf zegt Chipp boos tegen de rest. Ze creëert het op deze manier helemaal zelf benadrukt hij aan het einde van het gesprek. Het laatste woord is hier vast en zeker nog niet over gezegd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *