Romy is woedend op Chipp en noemt hem een vies mannetje

Romy is woedend op Chipp en noemt hem een vies mannetje

Nadat Romy en Chipp flinke ruzie hebben gehad is Romy boos naar de caravan gelopen. Zodra Madilia binnenkomt spuwt ze haar gal. Het is een vies spelletje dit! Wat is het ook een vies mannetje zegt ze boos. Hij doet nu net alsof dit splitsing jouw schuld is, terwijl hij er zelf mee is begonnen reageert Madilia. Niet veel later komt ook Billy aanlopen. Ik sta aan jouw kant Romy maar je moet echt proberen rustig te blijven zegt ze tegen haar. Volgens Billy is er van een scheiding binnen de groep nog absoluut geen sprake maar het lukt haar nog niet echt om Romy rustig te krijgen. Je moet echt rustig blijven Romy. Geef hem dit niet om je op te pakken benadrukt ze. Na een kort gesprek loopt het drietal weer richting de loods, waar Billy Romy nog even een dikke knuffel geeft. Ik hou van jou Romy zegt ze vervolgens tegen haar. Misschien moeten we zo even met zijn tweeën zitten gaat ze verder. Misschien kunnen we, met alles wat we horen, een heel ander plan droppen, waar iedereen zich goed bij voelt voegt ze eraan toe. Romy reageert enthousiast op het idee van haar mede bewoner. Hoe zal dit aflopen en hoe zal Chipp reageren op een eventueel nieuw plan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *