Romy en Billy werken aan een tegen plan voor Chipp

Romy en Billy werken aan een tegen plan voor Chipp

De meningen over het plan van Chipp om Utopia bv op te splitsen in twee groepen raken steeds meer verdeeld. Romy en Billy zien weinig in het plan van hem en zien genoeg punten om te veranderen. Ze willen dan ook een tegen plan bedenken.  We horen van beide kampen wat we niet fijn vinden aan het plan van Chipp. Als wij nou zo slim zijn dat wij een plan droppen waarin die dingen getackeld zijn, dan is ons plan altijd beter dan dat van Chipp. Dan zijn we er alle vijftien goed onder denkt Billy hardop. Romy heeft op haar beurt al een paar verbeterpunten in haar hoofd zitten. Volgens Billy is het een goed idee om haar ideeën op papier te zetten en het waterdicht te maken. Romy oppert het plan om iedereen zijn zakgeld uit te keren waarna Billy daar gepassioneerd op verder borduurt. Uiteindelijk zou dit betekenen dat de bv niet opgedeeld hoeft te worden in twee groepen. We gaan een tegen plan opstellen. Chipp presenteert zijn plan en wij ook zegt Billy. En voegt er aan toe dat wanneer hun plan geen doorgang vindt, het voor haar klaar is. Dan doe ik niet mee. Nu is het tijd om het plan verder uit te werken en te peilen wat de rest ervan vindt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *