Romy en Chipp praten hun onenigheid rondom de splitsing uit

Romy en Chipp praten hun onenigheid rondom de splitsing uit

Na de heftige ruzie tussen Romy en Chipp besluit Romy met hem te gaan praten. Ik wil als eerste mijn excuses aanbieden voor hoe ik heb gereageerd begint ze het verhaal. En vertelt Chipp dat ze zijn plan om de bv te splitsen erg steunt maar dat ze zich erg gepasseerd voelde dat ze niet gevraagd was voor zijn groepje. Ik vond het gewoon moeilijk, omdat we matties zijn en omdat ook al mijn andere vrienden in jouw groepje zitten voegt ze eraan toe. Chipp reageert rustig en snapt Romy haar mening. En vindt dat Romy het niet persoonlijk moet opvatten. Want ik zou ook zo overstappen naar de andere groep gaat hij verder. Volgens Chipp gaan de twee groepen niets uitmaken voor hoe de bewoners met elkaar omgaan, omdat het puur om de financiën gaat. De twee zijn een stuk kalmer dan een paar uur geleden en praten rustig verder over de verdeling. Ze lijken elkaar beter te begrijpen en van de woede is geen sprake meer. Romy drukt Chipp op het hart dat ze het plan een goed idee vindt maar nog steeds een beetje bang is voor een splitsing in de groep. Maar ik wil echt geen ruzie meer met jou Chipp benadrukt ze. Je bent een van mijn beste vrienden hier antwoordt hij, waarna hij Romy een knuffel geeft. Alles lijkt voorlopig weer helemaal goed te zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *