Billy wil graag normaal met Johan omgaan en gaat het gesprek aan

Billy wil graag normaal met Johan omgaan en gaat het gesprek aan

Op een dag gevuld met discussies over het plan van Chipp, heeft Billy ook nog tijd voor andere dingen. Ik denk dat ik even met Johan ga praten zegt ze tegen Beau wanneer ze aan de eettafel gaat zitten. Gewoon zeggen wat ik denk. Ik ga het proberen en als hij nee zegt heb ik in ieder geval mijn best gedaan voegt ze eraan toe. Vrienden worden met hem hoeft van haar niet zozeer maar een beetje schappelijk met elkaar omgaan moet volgens haar kunnen.  Vervolgens gaat ze richting de boot waar Johan is. Wat is er klinkt het direct geïrriteerd wanneer hij merkt dat Billy in de buurt is. Mag ik even wat tegen je zeggen vraagt ze. Zonder pardon geeft Johan aan er nu geen zin in te hebben. Toch gaat Billy de trap van Johan zijn boot op maar blijft halverwege staan. En vertelt dat ze graag wil dat ze weer normaal omgaan met elkaar. Volgens Johan doen ze dat al. Ik snap dat we geen vrienden meer zijn van jouw kant. Maar ik zou me graag niet opgelaten voelen als ik ergens bij zit voegt ze eraan toe. Volgens Johan hoeft dat ook niet. Billy herhaald enkele keren dezelfde boodschap met andere woorden maar krijgt telkens weinig reactie. Was dat het vraagt hij duidelijk met de intentie om het gesprek af te ronden. Thanks dat je even wilde luisteren zegt Billy terwijl ze de trap afdaalt. En druipt ze af, dit was niet de uitkomst waar ze op gehoopt had.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *