Billy legt Beau uit dat Romy zich gekrenkt voelt door Chipp

Billy legt Beau uit dat Romy zich gekrenkt voelt door Chipp

Beau en Billy bespreken het gedrag van Romy, die net nogal kwaad werd richting Chipp. Ze is gekrenkt door Chipp maar ze moet het niet zo persoonlijk zien, dat heb ik tegen haar gezegd vertelt Billy aan Beau. Ja antwoordt Beau, dit is Chipp zijn bedoeling niet. Hij houdt privé en zakelijk strikt gescheiden voegt ze eraan toe. Romy wil zelf graag kiezen bij welke groep ze hoort aangezien ze hier al twintig maanden zit gaat Billy verder. Ze wil graag een bestuursvorm waar iedereen zich fijn bij voelt en ik weet dat Romy niet het geval is. En merkt op dat de andere groep zich minderwaardig voelt door deze beslissing. Romy zeker, bij haar voelt het alsof ze nu bij de kneusjes hoort voegt ze eraan toe. Dat is helemaal nooit de bedoeling geweest, laat Beau weten. Samenwerking is altijd één grote voorwaarde geweest benadrukt ze. Chipp heeft het niet helemaal goed aangepakt, hij had zijn PowerPoint af moeten hebben tijdens het centraal. Zo had hij alle problemen kunnen tackelen antwoordt Billy resoluut. Als mensen zelf kunnen kiezen, voelen ze zich belangrijk en daardoor ook gemotiveerd om te werken vult ze haar eigen verhaal aan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *