Chipp is toch niet zo zeker van zijn plan Utopia BV te splitsen

Chipp is toch niet zo zeker van zijn plan Utopia BV te splitsen

Chipp heeft nagedacht over zijn plan Utopia bv te splitsen maar is er toch niet meer helemaal zeker van. Hij wil toch een andere verdeelsleutel omdat hij bang is dat hij op deze manier te veel risico loopt. Als het nou ging om 100 euro dan maakt het me niet uit maar het draait nu voor mij om 3000 euro. Dat is veel geld laat hij weten. Demi vindt het nieuwe plan van Chipp maar niks en wil graag door met het plan wat ze voor ogen hadden. Maar wat als dat nou mislukt? Dan heb je helemaal niks meer reageert Chipp bezorgt. Demi laat weten dat het haar niks uitmaakt, zij wil het plan doorzetten ook al kunnen ze veel geld verliezen. Chipp vraagt nogmaals of ze het zeker weet en argumenten voor haar mening kan geven. Die kan Demi niet geven maar ze laat wel weten dat ze bij het oude plan wil blijven. Chipp legt vervolgens zijn plan nogmaals uit aan de tweeling maar als hij hen naar hun mening vraagt lijken zij hem niet te snappen. Ik kan het niet uitleggen, het is niet hetzelfde plan antwoordt Demi resoluut. Hiermee lijkt de kous voorlopig af. Zal het nieuwe plan erdoor komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *