Heeft Senna afgelopen avond zijn geslachtsdeel laten zien?

Heeft Senna afgelopen avond zijn geslachtsdeel laten zien?

Fay en Demi hebben het idee dat Senna zich door sommige mensen te veel laat meeslepen en willen hem hiervoor behoeden. Fay hoorde gisteren namelijk René iets verontrustend zeggen. Heb je je piemel laten zien vraagt ze aan hem. Senna lacht om de woorden van de tweeling en zegt dat het per ongeluk was gegaan toen hij opstond. Toch geeft de hij wel toe dat hij behoorlijk beïnvloedbaar is.  Je moet daar wel mee uitkijken waarschuwt Fay hem. Als je daar achter staat mag je het natuurlijk doen maar weet wel dat je zomaar op bepaalde sites terecht kan komen benadrukt ze. Daarnaast vertelt ze hem dat kleine kinderen, waaronder haar zusje ook streamen en dat hij daar rekening mee moet houden. Senna heeft zichtbaar spijt van hoe hij zich heeft gedragen en drukt hen op het hart dat dit niet nog een keer gaat gebeuren. Fay snapt heel goed dat het gezellig is met de rest van de jongens maar hoopt dat Senna zich niet te veel laat meeslepen door hen. Demi en Fay willen niet dat Senna naderhand spijt heeft van zijn beslissingen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *