Baldr spreekt Senna aan omdat hij zich te snel laat beïnvloeden

Baldr spreekt Senna aan omdat hij zich te snel laat beïnvloeden

Baldr heeft zich voorgenomen Senna eens even goed toe te spreken en hem van advies te voorzien. Weet je wat voor jou belangrijk is begint hij. Je bent jong, je bent zo gek als een deur en je hebt overal schijt aan. Maar laat je niet door mensen voor je karretje spannen begint hij. En laat weten dat hij het idee heeft dat Senna zich door sommige bewoners sterk laat beïnvloeden. Je hebt hier een voorkeur voor bepaalde mensen. Maar dat zijn wel mensen met een bepaalde status en een mondje. Jouw beeld over sommige mensen is niet juist doordat zij jouw beeld hebben gevormd voegt hij eraan toe. En als voorbeeld haalt hij Senna zijn mening over Madilia en Senna aan. Senna geeft op zijn beurt aan dat hij van de omgang met mensen en situaties die hij in Utopia meemaakt alleen maar leert. Het wordt hem door Baldr nog eens goed op het hart gedrukt dat hij dicht bij zichzelf moet blijven en bewust moet zijn van zijn acties en woorden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *