Billy wordt wederom afgewezen door Johan

Billy wordt wederom afgewezen door Johan

Billy en Johan hebben nu al geruime tijd ruzie. Waar de twee eerst allebei riepen dat ze elkaar nooit meer hoefden te spreken, denkt Billy daar nu anders over. Johan blijft echter nog steeds bij zijn standpunt. Billy heeft al een aantal pogingen gedaan om het goed te maken, zonder resultaat. Eerder vandaag ging Billy wederom het gesprek aan. Ze besloot Johan in de boot op te zoeken. Daar vroeg ze hem of ze in ieder geval normaal tegen elkaar kunnen doen. Johan reageerde amper en ook de excuses van Billy leek hem weinig te doen. Niet veel later doet Billy een nieuwe poging. Terwijl Johan en Chipp op de bank zitten komt ze erbij zitten. In haar hand heeft ze een bakje met eten. En vraagt Johan of hij nog kan lachen. Sarcastisch antwoordt hij dat hij alleen maar kan huilen. Niet om jou hoor voegt hij er aan toe. Billy zit nog steeds met het bakje eten in haar hand als ze doorheeft dat het gesprek niet op gang komt. Ik wilde eigenlijk eten naar je brengen, maar ik durfde het niet zegt Billy vervolgens terwijl ze het eten aan Johan geeft. Johan neemt het alleen niet aan. Nee hoor, ik hoef het niet antwoordt hij koppig. Nu moet je ophouden, neem het gewoon aan gaat Billy streng verder. Johan blijft echter voet bij stuk houden en geeft aan dat hij het eten niet wil. Na een paar pogingen geeft Billy het op en sip vraagt ze op Chipp het dan wil opeten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *