Senna zit niet lekker in zijn vel door de kritiek in zijn post

Senna zit niet lekker in zijn vel door de kritiek in zijn post

Vanochtend heeft Senna voor het eerst post ontvangen van zijn familie en vrienden. Hierin stonden enkele opmerkingen over zijn gedrag in Utopia en hij trekt dit zich erg aan. Daarnaast is er afgelopen avond wat gebeurd waar Senna spijt van heeft. Toen hij in bad zat met de mannen heeft hij, na wat biertjes en na het voor de grap aandringen door Johan, zijn geslachtsdeel laten zien. Billy zoekt Senna vandaag op als hij in bed ligt, omdat ze door heeft dat hij zich niet goed voelt. En probeert hem te troosten en geeft hem adviezen om beter met dit soort situaties om te kunnen gaan. Je moet je niet te veel laten beïnvloeden door bepaalde mensen vertelt ze hem. Volgens Billy moet hij zorgen dat hij zich omringt met de juiste mensen. Jacco, Romy en ik zijn bijvoorbeeld te vertrouwen benadrukt ze. Senna antwoordt dat hij afgelopen avond stom is geweest. Ik ben uitgedaagd maar uiteindelijk heb ik het wel zelf gedaan voegt hij eraan toe. Billy vertelt Senna troostend dat zij in haar tijd in Utopia regelmatig spijt heeft gehad van bepaalde zaken. Dat soort dingen gebeuren. Leer ervan en maak je niet te druk over wat er is gebeurd. Je hebt nog 14 maanden om alles recht te trekken en dat is meer dan genoeg verzekert ze hem . Als jij laat zien dat je wilt leren van je fouten, zijn het geen fouten meer besluit ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Ria at 14:16

    Degene die niet te vertrouwen is is Billy nog nooit zo’n orfinair persoon gezien.Maar het zal wel weer niet geplattst worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *