Linda werkt Baldr in op de financiën van Utopia

Linda werkt Baldr in op de financiën van Utopia

Wat gebeurde er afgelopen avond nog meer in huize Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

De bewoners doen ieder hun eigen ding maar komen voor het avondeten samen. Met z’n allen genieten ze van het eten dat Demi en Fay gekookt hebben. Alleen Johan ontbreekt. Hij nuttigt zijn avondeten alleen in de keuken. Na het avondeten gaan Romy en Demi aan de slag in de luifel. De twee vinden dat de frietkraam een schoonmaakbeurt nodig heeft. Madilia en Beau kruipen ondertussen achter de computer waar Johan ook even komt kletsen. Baldr en Linda buigen zich over de boekhouding. Baldr heeft aangeboden de financiën van José over te nemen en Linda legt hem uit hoe alles in elkaar zit. Billy en Jacco praten ondertussen na over het gesprek met Senna. Senna heeft moeite met zijn eerdere gedrag en de post die hij vandaag heeft ontvangen heeft hem aan het denken gezet. Even later zoekt Beau Senna op en de twee hebben het over zijn relatie en zijn gedrag in Utopia. Na het gesprek met Senna vertrekt Beau naar de koeien om de stallen schoon te maken. Jacco praat ondertussen nog verder met Senna. Billy, Romy en Demi besluiten samen in bad te gaan. Baldr en Jacco sluiten zich op in de bistro en Linda, Madilia en José liggen gezellig op de vide te kletsen. Kortom het was een rustige avond in Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *