Linda en Madilia ontvangen post van het thuisfront

Linda en Madilia ontvangen post van het thuisfront

Een nieuwe dag in Utopia is weer aangebroken. En dat betekend weer nieuwe gebeurtenissen. En deze begint extra goed voor Madilia en Linda. Chipp stond alweer vroeg langs zijn bed en is bij de brievenbus geweest. Daar vond hij post voor zijn twee mede bewoners. Als Chipp hen de post heeft overhandigd kan de pret beginnen. Beide dames starten met een grote glimlach op hun gezicht met lezen. Ze zijn allebei erg enthousiast en delen de inhoud van hun post met elkaar. Het is een goed begin van de dag voor de twee en lekker positief. Wat zal deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *