Wat houdt de bewoners bezig op de ochtend van 8 november?

Wat houdt de bewoners bezig op de ochtend van 8 november?

Wat gebeurde er deze ochtend nog meer in de mini samenleving van Nederland? We hebben het voor je samengevat zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

De meeste bewoners zijn al vroeg wakker vandaag. Terwijl Madilia en Linda hun post lezen en bespreken op de vide, zijn Romy en Beau al bezig met de koeien. De stallen worden grondig uitgemest en natuurlijk krijgen Stuk en Klaver te eten. Cemal en Senna zijn druk bezig geweest in de gym, waar ze zich in het zweet werken. Tijdens het sporten wordt er ook een hoop gekletst, over onder andere de Utopiaan van het Jaar verkiezing die er weer aan zit te komen. José start deze dag creatief. Ze is druk in de weer met haar rijstkorrelkettingen en schaduwschilderijen. Chipp en Baldr zitten ondertussen achter de computer en zijn bezig met allerhande zaken voor Utopia. Momenteel is het dus nog vrij rustig maar dat kan zo veranderen in Utopia. We komen snel weer terug met meer nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *