Baldr en Cemal willen Utopia naar een hoger niveau tillen

Baldr en Cemal willen Utopia naar een hoger niveau tillen

Baldr en Cemal zitten samen op de bank om een plan te vormen. De twee willen inventariseren hoe hun mede bewoners over Utopia denken en waar er volgens hen dingen verbeterd kunnen worden. Het plan is om een PowerPoint te maken met een hoop vragen over visie, missie, doelen en kwaliteiten. Baldr en Cemal denken dat het belangrijk is om deze onderwerpen en de mening daarvan van elke bewoner helder te hebben. Als alles geïnventariseerd is kan er een plan komen zodat alle neuzen dezelfde richting op gaan staan. Er wordt nog volop gediscussieerd of er open of gesloten vragen gebruikt moeten worden en hoe de vragen precies geformuleerd moeten worden. Zal het plan en de uitwerking ervan zorgen voor een beter en gestroomlijnder Utopia? We gaan het zien!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *