Wil Chipp alle grootverdieners in zijn groepje als de bv gesplitst wordt?

Wil Chipp alle grootverdieners in zijn groepje als de bv gesplitst wordt?

Na de EHBO cursus van Baldr besluiten Romy en Billy naar buiten te gaan en daar een gesprek te voeren. Al snel begint Romy over het nieuwe plan van Chipp. Ik en Cemal zitten hier al bijna 35 maanden samen opgeteld, waarom zijn wij geen ondernemers in Chipp zijn ogen vraagt ze aan Billy.   En voegt eraan toe dat ze niet snapt waarom zij, met al haar ervaring in Utopia niet bij Chipp zijn groepje mag. Hij probeert alle geldverdieners in een groepje te hebben voegt Billy eraan toe. Ook laat ze weten dat er meerdere grootverdieners zijn die nog niet zeker zijn of ze zich bij Chipp willen aansluiten. Ook José was er heel sceptisch over zucht Billy. Toch zijn de twee het erover eens dat Chipp zijn best doet om een positieve verandering te brengen in de financiën. Terwijl ze zichzelf klaarmaken om naar bed te gaan, wordt er nog lang gespeculeerd hoe Romy een succes kan maken van de niet geldverdieners.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *