Baldr geeft toch een EHBO cursus alleen aan de vrouwen

Baldr geeft toch een EHBO cursus alleen aan de vrouwen

Eerder leek het erop dat de EHBO cursus niet door zou gaan. Echter ging het afgelopen avond toch wel door en daar was Baldr maar al te blij mee. Maar niet iedereen doet mee tijdens de cursus reanimeren en AED. De mannelijke bewoners zijn namelijk bier aan het drinken in bad. Baldr vindt deze actie onbeleefd, hij had namelijk gehoopt de cursus met iedereen te doen. De vrouwen hebben daarin tegen wel interesse. Wees maar blij, je krijgt van mij ook een officieel certificaat zegt Baldr tegen hen. De vrouwen hebben er zin in en gaan er goed voor zitten. Tijdens de les vertelt Baldr uitgebreid wat de stappen zijn om een leven te redden. Ze leren hoe er gereanimeerd moet worden en hoe je de defibrillator moet gebruiken. De training duurt vier uur en er wordt intensief geoefend. De vrouwen zijn goed op weg om hun certificaat te behalen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *