Madilia en Linda leggen lachend hun eerdere ruzie bij

Madilia en Linda leggen lachend hun eerdere ruzie bij

Madilia is helemaal klaar met het feit dat Linda en zij elkaar al twee dagen niet spreken. Ze besluit afgelopen avond dan ook om op Linda af te stappen en het gesprek aan te gaan. Eenmaal bij Linda aangekomen vraagt Madilia of er iets is en of zij iets fout heeft gedaan. Nee, er is helemaal niks maar jij zegt niks tegen mij. Dan ben ik ook heel stoïcijns en houd ik ook mijn mond reageert Linda. Madilia legt vervolgens haar kant van het verhaal uit en beiden komen langzaam tot de conclusie dat de ruzie op een groot misverstand berust.We hebben gewoon twee dagen niets tegen elkaar gezegd omdat we beiden dachten dat we iets verkeerds gezegd hadden merkt Linda lachend op. Ook Madilia kan het niet geloven en slaat grinnikend een hand voor haar mond. Dit is zo stom, ik schaam me hier echt voor benadrukt ze. De twee praten na over het voorval en gieren het uit. Eind goed al goed!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *