Johan, Baldr en René eten niet meer met de groep en dat zorgt voor frustratie

Johan, Baldr en René eten niet meer met de groep en dat zorgt voor frustratie

René, Johan en Baldr eten de laatste weken niet meer mee met de groep. Ze sluiten zichzelf af en eten in de keuken. Dit ligt bij de andere bewoners niet lekker, toch is er niemand die het gesprek aan durft te gaan met de heren. Afgelopen avond, tijdens het avondeten ergert Romy zich wel aan het feit dat de heren er niet bijzitten. Daarom besluit ze direct op hen af te stappen. Waarom eten jullie niet meer mee met de groep schreeuwt ze naar Johan. Johan vertelt aan Romy dat hij het hier gezelliger vindt. Ik zit liever hier, dan dat ik de hele tijd jullie gezeik aan moet horen gaat hij zuchtend verder. Het lukt Romy niet om de heren over te halen om weer bij de groep te gaan zitten. Wat vinden jullie van deze actie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *