Romy voelt zich genaaid door Chipp, Demi en Fay

Romy voelt zich genaaid door Chipp, Demi en Fay

Nadat Romy een gesprek met Chipp heeft gehad over het idee van hem werd duidelijk dat ze het er totaal niet mee eens was. Als ze het gesprek afgesloten heeft komen Demi en Fay haar achterna. Ik vind het gewoon jammer. Ik had het niet verwacht, ik had gedacht dat Cemal en ik er wel bij zouden zitten laat Romy de tweeling teleurgesteld weten. Demi vertelt dat het nu niet ineens twee groepen gaan worden. We krijgen alleen twee bankrekeningen voegt ze eraan toe. Ik ben emotioneel en voel me een beetje genaaid reageert Romy verdrietig. Demi en Fay laten weten dat ze het niet fijn vinden dat ze zich zo voelt. En Romy vertelt op haar beurt dat ze zich niet fijn bij de situatie voelt. Al mijn vrienden zitten in dat groepje en ik niet gaat ze boos verder. De tweeling vertelt dat het niet draait om vrienden in dit geval maar dat het iets zakelijks is. Maar zakelijk en privé is nog nooit gescheiden in Utopia, dit gaat voor problemen zorgen zegt Romy fel aan het einde van het gesprek. Wordt vast en zeker vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *