Romy is het niet eens dat Chipp de groep wil splitsen qua financiën

Romy is het niet eens dat Chipp de groep wil splitsen qua financiën

Vandaag heeft Chipp in het centraal aangekondigd dat hij de bv in tweeën wil splitsen wat betreft de financiën. Het merendeel reageerde positief maar in de middag ontstond er al weerstand op het idee. Romy en Chipp zitten op de bank en ze vraagt naar het plan van hem. Ik vind het een top experiment maar ik wil de ins en outs weten voegt ze eraan toe. Maar voor jou is het niet verstandig, op bijna alle vlakken niet antwoordt Chipp. En legt uit dat hij heeft gekozen welke mensen er in zijn groepje thuishoren en hij heeft ook al met hen gepraat. Romy is bang dat de splitsing letterlijk gaat zorgen voor verdeeldheid. Ik hoop niet dat je het gevoel gaat krijgen van echt twee groepen, dat geeft mij een beetje de kriebels voegt ze eraan toe. Chipp snapt Romy helemaal maar hij wil zelf in de hand hebben wat er gebeurt met zijn geld. Romy vraagt vervolgens aan hem waarom hij specifiek die mensen heeft gekozen. Omdat ik drie ervan voor honderdduizend procent vertrouw, dat zijn de tweeling en Beau legt hij verder uit.  Op zakelijk vlak benadrukt hij. Ik heb Linda gekozen omdat zij er op zakelijk niveau precies hetzelfde instaat als ik én financieel gezien erg sterk is. Romy wordt kriebelig dat zij niet zelf kan bepalen in welk groepje zij zit en wie haar financiën doet. Dus ik moet het dan maar doen met de mensen die over zijn, daar ben ik het niet mee eens laat Romy licht geïrriteerd weten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *