Senna, Jacco, René en Johan zijn niet blij met het plan dat Utopia bv gesplitst wordt

Senna, Jacco, René en Johan zijn niet blij met het plan dat Utopia bv gesplitst wordt

In het centraal van vandaag heeft Chipp aangekondigd dat hij bezig is met een plan om de bv in tweeën te splitsen. Iedereen reageerde op dat moment positief maar een groepje bewoners lijkt daar nu toch op terug te komen. René, Senna, Jacco en Johan bespreken de situatie. Volgens René moet er een reden zijn dat Chipp dit plan wil doorvoeren. Hij wil gewoon al hun zakgeld kunnen uitgeven voegt hij eraan toe. Ook Jacco vraagt zich af waarom Chipp zo graag twee groepen met twee pinpassen wil hebben. Hij wil een eigen pinpas maar wat doet hij nou zelf hier vraagt hij zich hardop af. Volgens René wil Chipp graag twee groepen, omdat de groep die hij voor ogen heeft veel geld verdient met producten. Maar ze vergeten even dat wij alle evenementen regelen voegt hij er gefrustreerd aan toe. Johan vindt het op zijn beurt allemaal maar niks. Op deze manier ga ik ook niet draaien of dingen maken. Ik doe alleen dingen voor mezelf en hou al mijn geld zelf benadrukt hij. Ze zijn gek geworden besluit Jacco het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *