Madilia vindt haar ruzie met Linda awkward

Madilia vindt haar ruzie met Linda awkward

Linda en Madilia negeren elkaar al twee dagen en beiden weten niet echt waardoor het komt. Romy snapt dit niet en wil graag dat het goed komt tussen de Madilia en haar Linda, daarom heeft de blondine met José een plannetje bedacht.

Ik heb het idee dat je niet zo lekker in je vel zit door de ruzie met Linda begint Romy ietwat bezorgd tegen Madilia als ze op de vide zitten. Madilia is het er op haar beurt mee eens. Ze laat weten dat ze het geen leuke situatie vindt en niet weet waardoor dit komt. We hebben gisteren gekookt en hebben geen woord tegen elkaar gezegd. Het was zo awkward voegt ze eraan toe. En vraagt zich af waarom Linda niet naar haar toekomt om te vragen of er iets is, want wat haar betreft is er helemaal niks aan de hand. Het plannetje van Romy en José, om de twee weer met elkaar te laten praten, gaat helaas niet door.  Ik heb Linda gevraagd om naar de vide te komen maar ze zegt dat ze het te druk heeft laat José teleurgesteld weten als ze ook op de vide is aangekomen. Romy vindt dit ook erg jammer, ze had graag gezien dat het weer goed zou komen tussen de twee. Hoe lang zal de ruzie nog duren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *