Senna en Baldr vragen duidelijkheid over de grote schuld van Johan

Senna en Baldr vragen duidelijkheid over de grote schuld van Johan

Senna, Baldr, Johan en Jacco willen een foute avond organiseren maar er zijn nog wat onduidelijkheden over de schulden die Johan heeft voor de bar. Hij heeft een tijd terug 500 euro boete gekregen, omdat hij materialen voor de bar heeft besteld zonder toestemming. Senna en Baldr vragen om duidelijkheid bij Beau en Chipp.

Volgens Beau heeft René 250 euro extra begroot voor het evenement, om zo een deel van de kosten van de bar te dekken. Maar volgens Baldr is het dan niet eerlijk dat Johan dan nog steeds 500 euro boete moet betalen. Bovendien had hij het dan eerlijk gevonden als er ook bij andere evenementen extra geld was begroot voor de bar, omdat ze er tijdens elk evenement tenslotte gebruik van maken. Beau en Chipp leggen uit dat de boete voor de bar gewoon betaald moet worden door Johan en dat deze niet mag worden verhaald op andere begrotingen. Hij moet het gewoon betalen, hoe dan ook benadrukt Chipp. Het viertal praat nog even verder maar komt niet tot een oplossing. Wat zal Johan van de kwestie vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *