Johan vindt zijn boete onzin en gaat niks meer voor Utopia bv doen

Johan vindt zijn boete onzin en gaat niks meer voor Utopia bv doen

Terwijl Senna en Baldr bij Beau en Chipp om duidelijkheid vragen over het bedrag dat Johan nog moet betalen voor de bar, bespreekt Johan zijn frustraties uit bij Jacco. Ik doe niks meer voor de bv zegt hij kwaad tegen zijn mede bewoner. En laat weten dat hij het nog steeds nergens op vindt slaan dat hij een boete heeft gekregen voor iets wat hij gemaakt heeft voor Utopia. Bovendien vindt hij het onzin dat Chipp de bv wil scheiden. Jacco snapt Johan maar wil hem wel adviseren zijn best te blijven doen. Je kunt niet de hele dag in je boot blijven liggen. En je moet je niet weg laten cijferen benadrukt hij. Maar Johan kan het allemaal niets meer schelen. Ik heb schijt aan iedereen hiero vervolgd hij fel tegen Jacco. En vertelt verder dat hij zijn eigen plan wil trekken en zich niets meer aan wil trekken van de rest. Het leven van een Utopiaan gaat niet over rozen voegt hij nog zuchtend toe aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *