Vanavond willen de bewoners uit Utopia de duizendste tv aflevering vieren

Vanavond willen de bewoners uit Utopia de duizendste tv aflevering vieren

Romy, Beau, Demi en Fay hadden voor vanavond een EHBO cursus van Baldr op de planning staan maar waren dat zo goed als allemaal vergeten. Nu vanavond de duizendste aflevering van Utopia op tv is, heeft Romy eigenlijk meer zin om die mijlpaal te vieren. Beau en de tweeling sluiten zich daarbij aan. Ze willen de cursus graag verzetten. Maar gaat Baldr daar ook mee akkoord? Fay besluit hem erbij te halen om het te bespreken. Demi vertelt dat iedereen de cursus ontzettend graag wil doen maar niet vanavond. Na wat gepeins kan de cursus wat Baldr betreft naar morgen verplaatst worden en daar zijn de vrouwen maar wat blij mee. Nu kan er vanavond geborreld worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *