José en René hebben beiden een nieuwe slaapplek

José en René hebben beiden een nieuwe slaapplek

Billy heeft als een echte bemiddelaar vandaag hard gewerkt om het slaapprobleem van José en René op te lossen. Het tweetal sliep eerder samen in de diva villa maar die bleek daarvoor ongeschikt en moet worden gesloopt. Als noodoplossing sliep José de afgelopen tijd in het het atelier van Billy maar René dus ook. De relatie tussen José en René is de afgelopen tijd zo verslechterd dat zij niet meer met de René een slaapkamer wil delen. Na een hoop gediscussieer en gesteggel is er nu dan toch een oplossing gevonden. Billy verhuist haar atelier naar de ruimte onder het penthouse. José slaapt voortaan in Billy haar atelier en René verkast naar Bloemen & Bollen. Eind goed al goed zullen we maar zeggen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. Bep at 15:19

  Ach als niemand onder haar penthouse mag van haar ,dan mag zeiook niet toch.
  Dit is allemaal eigen gewin van Billy.
  Over al heeft zei ergens een hand gelegt in de loods .
  Nog effe en dan is het van haar.
  Vind het een walgelijk mens.
  En vraag mijn zelf af of zei daar wel past ruzie zoeken zo niet het haar aan gaat alles en ieder wil zei naar haar hand zetten.
  Waar blijft het gezellige van utopia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *