RTL Boulevard komt op bezoek in Utopia

RTL Boulevard komt op bezoek in Utopia

Toen arriveerde er opeens bezoek in de mini samenleving! Bridget Maasland komt langs om de bewoners te spreken over 1000 afleveringen Utopia! Bridget komt met een crew aanlopen. Vanavond wordt de 1000ste aflevering van Utopia uitgezonden en daar wil RTL Boulevard natuurlijk ook alles van weten. Ik zoek Billy roept Bridget naar Linda en Romy die ze als eerste tegenkomt. Al snel krijgen de dames lucht van het bijzondere bezoek en verwelkomen ze Bridget in Utopia. Bridget vraagt de bewoners het hemd van het lijf over hun verblijf in Utopia. Het valt me wel op dat de mannen allemaal binnen blijven merkt ze op, waarna de hele groep de loods inloopt. Niet veel later krijgt Bridget een uitgebreide rondleiding over het Utopia terrein van José. Het is duidelijk dat er veel animo is voor de 1000ste aflevering. Benieuwd naar het eindresultaat? Hou dan RTL Boulevard in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Else at 18:16

    Belachelijk dat Bridget om Billy roept!!!!
    Daarmee bevestigt ze Billy’s eigen verkozen rol als leading lady!
    Slechte zaak~! Snap niet dat de anderen dat niet meteen gecorrigeerd hebben! Billy, terug in je hok!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *