Madilia, Fay en Demi vinden dat zelfrespect ver te zoeken is in Utopia

Madilia, Fay en Demi vinden dat zelfrespect ver te zoeken is in Utopia

Madilia, Fay en Demi zitten op de vide te kletsen als Fay vertelt dat ze René vandaag naakt heeft gezien in de badkamer. Direct komt ook Senna ter sprake die een paar avonden geleden, op aandringen van de rest zijn geslachtsdeel heeft laten zien in bad. De drie vrouwen vinden het bizar dat er dit soort dingen gebeuren in Utopia. Ik vind het bizar, ik zou zoiets nooit doen benadrukt Madilia tegenover haar mede bewoners. En vindt het vooral vervelend dat zij, omdat ze ook in Utopia wonen, geassocieerd worden met dit gedrag. Demi en Fay zijn het er helemaal mee eens en vinden dat het gedrag wat er de laatste tijd wordt vertoond getuigt van weinig zelfrespect. We geven hier al zoveel bloot, sommige dingen wil ik gewoon voor mezelf houden benadrukt Demi. De andere twee zijn het hier helemaal mee eens en snappen niet waarom bepaalde mensen zich zo gedragen zoals ze nu doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *