Heeft Johan een oogje op Beau?

Heeft Johan een oogje op Beau?

Nadat Fay, Madilia en Demi hebben gesproken over de manier waarop sommige mede bewoners zich gedragen, komt Johan ter sprake. Madilia vertelt dat haar familie in haar post over Johan heeft geschreven. Ze zijn wel blij dat we niet gezoend hebben vertelt ze lachend. Als ik dat had gewild had ik het wel gedaan voegt ze eraan toe. Hij flirt ook met Beau vertelt Demi vervolgens tegen haar mede bewoners. Volgens haar was dat afgelopen avond overduidelijk te zien. Madilia zegt dat ze het ook door had en dat Johan zich ook op de Latin Night flink heeft laten gaan. Hij danste met allemaal meisjes. Ook met Beau, die tilde hij zelfs op gaat ze verder. Fay zegt daarna dat ze hoopt dat ze Johan niet echt leuk vindt. Dit omdat dit dan niet leuk is voor haar om te zien. Maar daar hoeft ze zich volgens Madilia geen zorgen over te maken. Het zal nooit wat worden tussen ons, ik ben daar veel te jaloers voor geeft ze aan. Ik kan dat echt niet hoor sluit ze het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *