De financiële situatie in Utopia wordt slechter met weer een openstaande factuur

De financiële situatie in Utopia wordt slechter met weer een openstaande factuur

In de middag zit José acher de computer als er een factuur binnenkomt van Wim Vroege. Hij is laatst komen kijken of de Diva Villa weer bewoonbaar kan worden gemaakt en heeft daar vandaag de rekening voor opgestuurd. José reageert behoorlijk gepikeerd als ze de rekening ziet. Ruim 400 euro is het, dan had ik net zo goed die caravan kunnen kopen zegt ze tegen René, doelend op de caravan die ze eerder wilde kopen om in te slapen. Als René weggelopen is uit José haar ongenoegen bij Demi en Fay. Mensen denken maar dat hier alles gratis is! Ze laten Wim komen om te kijken naar de funderingen van de Diva Villa maar ze vergeten even dat ze hem ook moeten betalen vervolgd ze gefrustreerd. We hebben dus nu een rekening van 417 euro en we hebben helemaal niks zucht ze. Ik vind het heel logisch dat we Wim moeten betalen voor zijn hulp, maar ik snapt niet dat mijn mede bewoners  niet wat logischer nadenken. Die Diva Villa kan wel bewoonbaar worden gemaakt maar dan kost het wéér heel veel extra. Dan had ik net zo goed die caravan kunnen kopen mompelt ze nogmaals.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *