Chipp presenteert zijn plan voor Utopia BV aan de groep

Chipp presenteert zijn plan voor Utopia BV aan de groep

Chipp heeft al eerder aangegeven dat hij de bv wil splitsen in twee delen. Hij heeft zelfs al besloten wie er in zijn groep moet komen, tot ongenoegen van Romy. Chipp heeft het plan inmiddels tot in de details uitgewerkt en presenteert dit aan de groep.

Als de groep zich in de woonkamer hebben verzameld neemt Chipp het woord. En vertelt als eerste dat het niet de bedoeling is dat er twee groepen komen. En ook niet dat we geen vriendjes meer zijn gaat hij verder. Vervolgens legt hij precies uit wat zijn plan is. Zo wil hij dat de bewoners nog steeds boodschappengeld ontvangen. Het zakgeld zal als nieuw startkapitaal functioneren. Daarnaast wil hij dat elke bewoner huur gaat betalen. De eerste periode zal iedereen een vast bedrag van 500 euro moeten betalen. Dit houdt in dat alle inkomsten per persoon, tot 500 euro naar de bv gaan. Na de presentatie is het tijd voor feedback van de groep. Romy die eerder deze week absoluut tegen het idee was, vindt het na de presentatie toch wel goed klinken. Ik hoop dat het echt zo gaat zoals jij zegt gaat ze verder. En heeft zich erbij neergelegd dat er twee groepen komen maar hoopt wel dat de groep één geheel blijft. En anders ben ik er heel snel klaar mee sluit ze af. De groep praat nog lang na over het idee maar de eerste reacties lijken positief te zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *