René heeft zijn bedenkingen bij Chipp zijn ideeën voor Utopia bv

René heeft zijn bedenkingen bij Chipp zijn ideeën voor Utopia bv

René heeft zo zijn bedenkingen bij Chipp zijn ideeën. Hij heeft dan ook zijn kritiek gegeven tijdens de presentatie. De twee discussiëren na de presentatie nog door, vooral over de belastingaangifte. Chipp heeft er geen geheim van gemaakt dat hij de hoogte van de aanslag René zijn schuld vindt. Hij verdenkt René ervan dat hij de percentages van ticketscript niet goed heeft aangedragen. René denkt op zijn beur juist weer dat het komt omdat de percentages van de winkel door de tweeling en Chipp niet goed zijn aangedragen aan hem.BPlotseling knapt Chipp door een opmerking van René. René vraagt sarcastisch of Chipp al een bedrijf heeft gehad, doelend op dat hij nog niet veel verstand van zaken heeft. Chipp besluit meteen weg te lopen om het niet verder te laten escaleren. Buiten raast hij uit bij Fay, die meteen achter hem aan is gelopen om hem te kalmeren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *