Hoe reageert de rest van de bewoners op Chipp zijn ideeën voor Utopia bv?

Hoe reageert de rest van de bewoners op Chipp zijn ideeën voor Utopia bv?

Chipp heeft net een presentatie gehouden over de plannen die hij heeft voor de bv. Maar hoe reageert de rest van de bewoners op Chipp zijn idee?

Romy maakte zich gisteren nog erg druk om de splitsing maar bij de presentatie van Chipp liet ze al weten dat ze het een goed plan vindt. Na de presentatie praat ze er nog over met Beau. De twee werken de laatste tijd veel samen en aangezien Beau wel in het groepje van Chipp zit, wil Beau Romy iets op het hart drukken. Dit komt niet tussen ons, we blijven alles verdelen legt ze uit aan Romy. Dit stelt Romy gerust en de twee geven elkaar een dikke knuffel.

Even later praten Baldr, Beau, Billy en René over het plan van Chipp. Baldr denkt dat een splitsing van de groep uiteindelijk zorgt voor meer werk als je zou kijken naar de boekhouding. Hier is Billy het niet helemaal mee eens en zegt dat de boekhouding waarschijnlijk secuurder bijgehouden kan worden bij een groep van zes of acht in plaats van vijftien. Al snel haakt René in op het gesprek, hij vindt dat Chipp eerst een boekhouder erbij had moeten betrekken voor het onderzoek. Wat Chipp nu presenteert is volgens hem nergens op gebaseerd. Hier is Billy het ook niet mee eens. Hij doet het niet zomaar, hij heeft er lang over nagedacht legt ze verdet aan René uit. Hier sluit Baldr zich helemaal bij aan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *