Chipp geeft René de schuld van de boete bij de belastingdienst

Chipp geeft René de schuld van de boete bij de belastingdienst

Na zijn presentatie belandt Chipp in een heftige discussie met René. René had het een en ander op te merken over Chipp zijn plan en ook de belastingaangifte kwam ter sprake. De opmerking van René of Chipp ooit een eigen bedrijf heeft gehad schoot bij Chipp in het verkeerde keelgat. En niet veel later zoekt hij Johan op in zijn boot. Johan is benieuwd hoe Chipp zijn eigen presentatie vond gaan. Chipp gaat meteen los over René. Die man is echt een trigger voor mij merkt hij op. En vertelt Johan over de opmerking die René heeft gemaakt. Johan biedt een luisterend oor terwijl Chipp verder ratelt dat het bedrag van 10.000 euro van de belastingdienst René zijn schuld is. Het maakt mij allemaal niet uit, ik trek toch mijn eigen plan reageert Johan. Ondanks dat Johan zich weinig aantrekt van de groep heeft hij wel een mening over het nieuwe idee en samen praten de twee nog na over wat er allemaal is besproken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 11:29

    Chip is een beetje dom.Na drie maanden komt de belasting met de aanslag dit gaar nog over Billy Jessi en de tatoeshop en de winkel van de tweeling.Het is nu eenmaal niet allemaal van je zelf Er moet belasting betaald worden hou hier maar goed rekening mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *