Romy barst in huilen uit door de mogelijke splitsing in Utopia bv

Romy barst in huilen uit door de mogelijke splitsing in Utopia bv

Hoewel Romy beweert dat ze het plan van Chipp leuk vindt, heeft Billy toch het gevoel dat ze er stiekem anders over denkt. En besluit afgelopen avond naar haar toe te gaan om te praten over de splitsing. Billy legt uit dat Romy zelf in haar hoofd twee kampen creëert, juist omdat ze er bang voor is. Je projecteert je gevoel op je situatie legt ze wijs uit.  Romy hoort haar aan en legt uit dat dit plan niet haar ding is. Ik ben een groepsmens en dit is een ver van mijn bed show voegt ze er met een zucht aan toe. Billy laat weten dat Romy zich nergens zorgen over hoeft te maken en dat er niet twee kampen komen in Utopia. Toch blijft het aan Romy knagen en na een tijdje barst ze in huilen uit. Ik heb hier geen zin in, ik heb gekozen om in een groep te leven snikt ze. Billy legt uit dat Romy dit had moeten aangeven bij Chipp,Demi, Fay en Beau. Ik snap je heel goed, liefje benadrukt ze liefkozend terwijl ze een arm om Romy heen slaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Rina at 12:44

    Romy is even vergeten dat er al eens meer twee groepen zijn geweest de minimalisten en dan de rijken
    toen zat zij bij de rijken en vond ze het helemaal niet zo erg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *